Ground Wood – Wengé

1,599.00

De vormen en het design zijn geïnspireerd op de natuur. De chique poten zijn gemaakt van eiken, beuken of wengé, wat een goed contrast geeft met de zwarte of witte kleur van de koepel verbrandingskamer, die een oppervlak van ijzer heeft. De verschillende elementen en de contrasten geven de open haard van Ground Wood zijn bijzondere expressie, die de gedachten over de natuur zullen leiden en een ontspannen sfeer in de kamer zal geven.

De poten zijn strategisch geplaatst, wat een natuurlijke ruimte en sfeer rond de bio-open haard geeft, zodat de elegante meubels tot hun recht kunnen komen. Of je nu de bio-ethanol haard buiten, in het huis of in het appartement wilt hebben, daar ben je vrij in, er zal zeker een gezellige sfeer zijn, waar je het ook zet. De open haard is gemaakt van de beste materialen, dus je zult er lang van genieten. De Ground Wood bio-ethanol haard volgt het Scandinavische design dat naar het minimalisme verwijst en over de hele wereld bekend en populair is.

 

Onderste laag:

Materiaal: 100% roestvrij staal, wat het beste stookproces geeft.

Het model wordt standaard geleverd met 3 houten poten van 790 mm die gemaakt zijn van essen, wengé of Beuk. De keuze is aan jou.

 

Totale hoogte: 110 cm.

SKU: 4074 Categories: ,