Ground Low – Wenge

1,595.00

Het Ground Low model is de kleinste bio-ethanol haard in de Wood-collectie en is daarmee de meest transporteerbare. De open haard is daarom perfect voor een koele avond op het terras, op het balkon, in het zomerhuis of in het appartement waar misschien niet zo veel ruimte is.

 

Ondanks het kleine formaat is noch de kwaliteit, noch de functionaliteit gespaard gebleven. Het model volgt nog steeds de prachtige Scandinavische designstijl, die vooral naar het minimalisme verwijst. Het lijkt daarom erg op zijn grote broer “Ground Wood”, maar dan in een compactere uitvoering. De ovale vorm in het midden geeft een goed zicht op het vuur en aan elke kant vind je een druppelvorm die je gedachten naar de grond leidt waar het water en vuur een scherp contrast vormen. Als het op het design aankomt, is niets willekeurig en heeft elk klein detail een speciaal doel. Je zult zeker genieten van de open haard en haar flexibiliteit.

 

Beschrijving

Ground Low bestaat uit een koepel verbrandingskamer, een brander en plafondmontage.

 

Verbrandingskamer:

Materiaal: 2,3 staal, koudgewalst. Milieuvriendelijke poedercoating.

Afmeting: 520 x 350 mm.

 

Aan de binnenzijde is een behuizingsplaat gemonteerd, die ervoor zorgt dat de brander altijd rechtop staat en de vlammen altijd naar de opening zijn gericht.

Het model wordt standaard geleverd met 3 houten poten van 450 mm dik en gemaakt van essenhout.

Totale hoogte:

80 cm.

 

SKU: 4093 Categories: ,